bezár [x]

Kapcsolatfelvétel

Kérjük válassza ki a táblák közül a következőt:
behajtani tilos

donotwait
protectedroad
donotenter
donotstop
stop

Tájékoztató

Tisztelt Látogató!

 

Ezen az oldalon tantermi oktatás nélkül elvégezheted a "B" (személygépkocsi vezető), az "A" (motorkerékpár vezető) és az "Sm" segédmotoros  KRESZ tanfolyamot. A tanfolyamok sikeres elvégzését követően hatósági KRESZ vizsgát tehetsz. A tanfolyamok elvégzéséhez nem kell oktatót választanod, a KRESZ vizsgára azonban csak szakoktató tud kiírni,..ezért vagy itt kell regisztrálnod magad, ezen az oldalon, vagy a www.webjogsi.hu oldalán. Ezen az oldalon részletes tájékoztatást  találhatsz az E-learning képzésekről, ami a fenti tanfolyamok esetében nálunk  35 ezer ft-ba kerül.

  A mi oldalunkon regisztrálni lehet az előkészítő tanfolyamra és az akkreditált (vagyis a hivatalos), kötelező tanfolyamra is.

 

1.- Az előkészítő tanfolyam célja, hogy kevés pénzért (10.000ft) megismerhesd és megtanuld azokat a tananyagokat, amelyekből a kötelező tanfolyam összeáll. Vagyis ez a tanfolyam nem kötelező, de ajánlott.

Pl: A címoldalon szereplő tankönyvet pdf formátumban elolvashatod a "Bővebben" linkek segítségével,... és minden fejezet után korlátlan tesztgyakorlásra is van lehetőséged. 

 

2.- A kötelező tanfolyamra is a teljes képzési díjat kell megfizetni, ami 35.000ft.

Összesen 90 napod és 90 órád van arra, hogy elvégezd a tanfolyamot. 


A tanfolyamok kifizetéséhez felhasználhatod az eladott, használt tankönyveidért kapott utalványokat is! A használt tankönyvek felvásárlásról tájékozódj a www.tankonyvker.hu oldalon. 

 

 

1.- Az előkészítő tanfolyamokat azért állítottuk össze, mert a kötelező tanfolyam nem könnyű. Ha ezt az olcsóbb tanfolyamot távoktatásban sikeresen elvégezted, akkor viszont sokkal nagyobb esélyed lehet a kötelező, e-learning tanfolyam sikeres elvégzésére is. Természetesen az előkészítő tanfolyam elvégzése nem kötelező, de nagyon ajánlott. 

Ezeknek az előkészítő tanfolyamoknak az ára most csak 10.000 ft.

 

2.- A kötelező tanfolyamra jelentkezéskor a teljes elméleti képzési díjat kell megfizetni, ami 32.000 ft.  

 

 3.-  Ez az oldal a www.webjogsi.hu  

 

4.- A tanfolyamon történő előrehaladásodat és a modulzáró vizsgák eredményességét is látjuk és szükség esetén segítséget is nyújtunk abban, hogy sikeresen befejezhesd. Mindent megteszünk a sikeres Kresz vizsgád érdekében, folyamatosan segítünk,..ha kéred.

 

5.- Ha megvan már az elméleti vizsgád és Tolna-megyében élsz, akkor a gyakorlati oktatásodat is megszervezzük.

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken. (30/9379-204) vagy info@mazsijogsi.hu email címen.

 

Balog István e.v. Oktató